Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.
Bild på människor i dialog över en analys

Köpare och säljare: Tillsammans skapar vi bättre affärer

Att sälja innebär att hjälpa någon att köpa rätt. För att kunna bistå med den hjälpen krävs dialog med sin köpare. Har du också möjligheten att analysera din köpares tidigare affärer är du på väg mot en affär som blir bättre för både köpare och säljare. 

 

Läs hela blogginlägget

I krisens spår blir offentlig upphandling viktigare än någonsin

I krisens spår blir offentlig upphandling viktigare än någonsin

Byggföretagens nya konjunkturprognos visar att sysselsättningen inom bygg- och anläggningsindustrin minskar med 8 000 personer mellan 2019 och 2021. Affären du vinner med offentlig sektor kan bli din viktigaste affär någonsin.

 

Läs hela blogginlägget 

Bild av Opic Analys

Analysera din bransch för att vinna fler offentliga upphandlingar

På Visma erbjuder vi nu en 30 minuters kostnadsfri analys av din bransch på den offentliga marknaden. I varje offentlig upphandling finns information om nuvarande leverantör, nuvarande pris, köpare och tidigare kravställning att ta del av. I vår analys visar vi exakt den datan - inom just din bransch.

 

Läs hela blogginlägget

Martin Kruse, ordförande i SOI

Pris och kvalitet - inte nödvändigtvis en konflikt i offentlig upphandling

Vismas Anbudsbarometer 2020 visar att sju av tio leverantörer till offentlig sektor skulle lämna fler anbud i offentliga upphandlingar om myndigheterna hade fokuserat mer på kvalitet. Martin Kruse ordförande i SOI menar att det inte nödvändigtvis finns en konflikt mellan pris och kvalitet.

Läs hela blogginlägget 

Bild på människor i möte

Leverantörer och Upphandlare, utmana detaljstyrda upphandlingar tillsammans

Detaljstyrda upphandlingar med för många krav kan stjälpa både upphandlare och leverantörer. Med fler funktionsupphandlingar så ökar innovationskraften och fler leverantörer ges möjligheten att ge sig in och tävla om de offentliga affärerna.

 

Läs hela blogginlägget 

Fredrik Kristiansson, Sales Manager, LA Opic & Business Advisor Visma Commerce

Den offentliga affären - hetare än någonsin

Fredrik Kristiansson, Sales Manager, LA Opic & Business Advisor, om sin första månad på Visma Commerce. Han har redan hunnit hålla fyra webbinarium med 100-tals deltagande företag och hjälpt över 30 företag med analys av just deras bransch. Läs Fredriks blogg om offentlig sektor- möjligheternas marknad.

Läs hela blogginlägget 

Visma Opic önskar glad sommar

En prövande och intensiv vår - Sommarhälsning 2020

Visma Commerce och Oscar Axelsson hälsar glad sommar med ett blogginlägg om halvåret som gått och reflekterar kring den digitala omställningen, hur vi förhåller oss till anbudsbarometern och mycket mer. Trevlig läsning!

Läs hela blogginlägget 

Fredrik Kristiansson åter till Visma Commerce

Fredrik Kristiansson åter till Visma Commerce

Visma Commerce stärker upp säljledningsteamet med en återrekrytering av Fredrik Kristiansson. Fredrik går in i rollen som Sales Manager, LA Opic & Business Advisor.

 

Läs hela blogginlägget 

Vänlighet och hjälpsamhet - nycklar till framgång under pandemin

Vänlighet och hjälpsamhet - nycklar till framgång under pandemin

Om man arbetar med sälj under nuvarande pandemi är i alla fall min åskådning att vi måste applicera mer vänlighet och hjälpsamhet i våra relationer. Inte som en taktik - utan göra det för att det är en vänlig sak att göra i den situation som råder.

 

Läs hela blogginlägget 

Säkra dina affärer i osäkra tider

Säkra dina affärer i osäkra tider - 6 handfasta tips

I osäkra tider kan du som småföretagare dra stor nytta av att delta i offentlig upphandling. Offentlig sektor fortsätter att göra sina inköp som planerat och du som leverantör har mycket att vinna på att bevaka och delta i upphandlingar som är relevanta just för dig.

 

Läs hela blogginlägget 

Visma bloggen

<
>