Gör som Josefine - utbilda dig till Public Bid Manager

Lästid: 2 min

Josefine Hallin, Bid Manager på Samhall berättar hur de har lyckats bygga en effektiv public bid-organisation som genererat i fler vinnande anbud och mer sysselsättning åt bolagets medarbetare.

Läs hela blogginlägget 

Allt som hände på Mercell LIVE

Lästid: 2 min

PREMIÄR. Mercell LIVE, mötesplatsen för företagare och inköpare som tillsammans vill utveckla den offentliga affären. Vilken heldag det blev på Kulturhuset i Stockholm!

Läs hela blogginlägget 

Maxa dialogen på årets Mercell LIVE

Lästid: 2 min

Välkommen till en heldag som ger dig de bästa förutsättningarna att maxa dialogen för att göra fler och bättre affärer. En inspirerande mötesplats med samtalet i fokus.

Läs hela blogginlägget 

5 tips för att lyckas med din försäljning

Lästid: 2 min

Känner du dig osäker på hur du ska gå tillväga för att lyckas med försäljning till offentlig sektor? Lugn, vi hjälper dig att komma igång! Spana in våra fem bästa tips på hur du kan strukturera din försäljning. 

 

Läs hela blogginlägget 

""

Guide: Så gör du en vinnande marknadsanalys

Lästid: 5 min

Om du inte tar hänsyn till och analyserar historisk information om marknaden kan värdefull information gå förlorad. Vi har satt ihop en guide med våra fem bästa tips på hur du gör en marknadsanalys.

 

Läs mer här

5 saker att tänka på när du ska lämna anbud

Lästid: 1 min

Visst, att vara med i en offentlig upphandling kräver att man har koll på papper och datum, men i de allra flesta fall är det mindre dramatiskt än man kan tro.

Ta första steget och lär dig hur du ska arbeta för att skriva ett vinnande anbud genom att spana in våra 5 bästa tips.

Läs hela blogginlägget 

Mercell Opics nya logga

Mercell Opic får ny visuell identitet

Lästid: 2 min

Sedan den 10 december är Opic och TendSign en del av Mercell Group. Förvärvet genomfördes som ett led i Mercells vision om att frigöra den fulla potentialen i en användarvänlig och pålitlig marknadsplats för inköpare och leverantörer. Vår resa dit fortsätter nu med ny logotyp och visuell identitet.

 

Hemmakontor i jultider

2020 - En återblick av ett förändringens år

Lästid: 4 min

Året har onekligen varit krävande och utmanande. Men någonstans fick pandemin oss på Opic att känna ett ännu större driv att hjälpa fler företag att ta klivet in på den offentliga marknaden. Det är ju nu många företag behöver det som mest. Oscar Axelsson reflekterar och utvärderar 2020 och vad som skett på Commerce.  

 

Läs hela blogginlägget

Man och kvinna blickar framåt mot Opic och TendSigns framtid

Opic och TendSign - nu en del av Mercell Group

Lästid: 3 min

Den 26 november annonserade Mercell Group sin intention att köpa 100 procent av aktierna i Visma Commerce AB och därigenom förstärka produktportföljen med Opic och TendSign. Vi har pratat med Lars Vangen Jordet, CCO på Mercell Group, om hur ägarbytet påverkar dig som kund hos Mercell Commerce. 

 

Läs hela intervjun

Bild på människor i dialog över en analys

Köpare och säljare: Tillsammans skapar vi bättre affärer

Lästid: 4 min

Att sälja innebär att hjälpa någon att köpa rätt. För att kunna bistå med den hjälpen krävs dialog med sin köpare. Har du också möjligheten att analysera din köpares tidigare affärer är du på väg mot en affär som blir bättre för både köpare och säljare. 

 

Läs hela blogginlägget