Expertens syn på offentliga marknaden

Lästid: 2 min

I rollen som Customer Success Manager knyter Anna Övergaard ihop sina erfarenheter som upphandlare och Bid Manager för att hjälpa leverantörer att utvecklas, organisera sig och att vinna fler offentliga affärer. Enligt henne är det viktigaste tipset, för båda sidor, att våga ta kontakt.

Läs hela blogginlägget 

Från noll till 70 kommuner på bara några år – så lyckades K-IT i den offentliga sektorn

Lästid: 2 min

Med sin “Yetitablet” som hjälper personer med en funktionsnedsättning och äldre att kommunicera och utvecklas har K-IT tagit den offentliga sektorn med storm. Bara några år efter starten kan tekniken hittas på verksamheter i 70 av landets kommuner.

– Det är viktigt att man har förståelse för verksamheten man säljer till och att man förstår deras behov. Att vara lyhörd för vad de behöver, det är nyckeln, säger grundaren Karl-Johan Hjertén.

Läs hela blogginlägget 

Mercell Opic användardagar 2023

Lästid: 2 min

Stockholm, Göteborg och Malmö. I vår kommer vi till din stad för kunskapsdelning och inspiration. Ses vi där? Missa inte det senaste inom Opic och vår syn på branschens framtid. Säkra din plats redan idag så ses vi där!

Läs hela blogginlägget 

Bid Specialistens bästa tips: Så säkrade vi årets största upphandling

Lästid: 2 min

När Region Stockholm skulle upphandla en ny leverantör för rekryteringsannonsering tog We Select ett riktigt krafttag kring hela anbudsprocessen och lyckades vinna årets största kund inom offentlig sektor.
– Det här var årets upphandling och vi ville få allt rätt, säger Bid Specialist Vivica Alfvin.

 

Läs hela blogginlägget 

Bäst förberedd vinner – så ska data hjälpa till med försäljning till offentlig sektor

Lästid: 2 min

Hur ser vi på Mercell på framtiden och hur planerar vi att utveckla vårt verktyg så att fler privata företag kan vinna affärer genom offentlig upphandling? Här spanar Fredrik Kristiansson, Head of Customer Success på Mercell, in i framtiden.  

Läs hela blogginlägget 

11 tips så lyckas du med proaktiv försäljning – enligt proffsen

Lästid: 2 min

Hur lyckas man egentligen bäst med proaktiv försäljning? Enligt Anna Lindeborg Nilsson handlar det om att inte alls “vänta på nästa buss” – utan förbereda sig så att man är redo att hoppa på den som kommer. Läs hennes och Angelica Jarls bästa tips – och bli ett proffs på försäljning till den offentliga sektorn. 

Läs hela blogginlägget 

Gör som Josefine - utbilda dig till Public Bid Manager

Lästid: 2 min

Josefine Hallin, Bid Manager på Samhall berättar hur de har lyckats bygga en effektiv public bid-organisation som genererat i fler vinnande anbud och mer sysselsättning åt bolagets medarbetare.

Läs hela blogginlägget 

Allt som hände på Mercell LIVE

Lästid: 2 min

PREMIÄR. Mercell LIVE, mötesplatsen för företagare och inköpare som tillsammans vill utveckla den offentliga affären. Vilken heldag det blev på Kulturhuset i Stockholm!

Läs hela blogginlägget 

Maxa dialogen på årets Mercell LIVE

Lästid: 2 min

Välkommen till en heldag som ger dig de bästa förutsättningarna att maxa dialogen för att göra fler och bättre affärer. En inspirerande mötesplats med samtalet i fokus.

Läs hela blogginlägget 

5 tips för att lyckas med din försäljning

Lästid: 2 min

Känner du dig osäker på hur du ska gå tillväga för att lyckas med försäljning till offentlig sektor? Lugn, vi hjälper dig att komma igång! Spana in våra fem bästa tips på hur du kan strukturera din försäljning. 

 

Läs hela blogginlägget