Visma Strictmode
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.

Våga tänka nytt med innovationsupphandling

Offentlig sektor står inför en rad samhällsutmaningar. Bland annat med att skapa ett digitaliserat och hållbart Sverige genom aktivt arbete med ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Eftersom offentlig upphandling står för cirka 14% av EU:s BNP är det ett effektivt verktyg för att driva på utveckling och innovation på dessa områden. Målet med innovationsupphandling är att fokusera på funktioner som tillfredsställer mänskliga behov eller löser samhällsutmaningar, snarare än tillväxten av nya produkter i sig. Istället för att köpa “off-the-shelf-lösningar” som vid en reguljär upphandling, bidrar den offentliga köparen till innovativa, samhällsfrämjande lösningar som stimulerar framtidens marknad.

Offentlig innovationsupphandling på engelska

Public Procurement of Innovative solutions

Nu vet du vad innovationsupphandling är!

Med Opic Upphandlingskoll kan du bevaka upphandlingar i offentlig sektor. Prova tjänsten gratis i 7 dagar!

Har du en fråga? Kontakta oss!

JA, jag samtycker till att Mercell Commerce behandlar mina personuppgifter på så sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Mercell Commerce skickar mig relevant information om tjänster och produkter via e-post. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick genom länk i e-post.
För att ta del av information och aktiviteter på Mercell behöver vi ditt samtycke