Viktigt med RMI i vintermörkret

17 december, 2019

Lästid: 1 min

Vad är RMI?

RMI står för "Rätt Mental Inställning". För mig handlar det mycket om att komma i rätt mode för dagen och att inte fastna i negativa tankar. Något som inte är helt lätt i vintermörkret.. (Seriöst, hur mörk var November.....)

Här ger vår Sales Manager Stefan Höglund sina bästa tips på hur man håller humöret på topp och inspirationen i gång. 

Jag jobbar hela tiden med min RMI och tänkte dela med mig av några tips på hur jag gör för att hålla mig positiv och ha ett glatt mindset. 

Morgonrutin - Börja med feelgoodmusik i duschen. Gypsy Kings - låtarna Djobi, Djoba och Bem, Bem, Maria är awesome för att komma igång på morgonen! Jag kör även den gamla klassikern att jag ler i duschen (tänk smilet på Jokern i Batman) för att lura igång endorfiner och liknande att jag är glad.

Var tacksam - Jag brukar på morgonen snabbt tänka på allt jag har att vara tacksam över. Frisk fru och dotter, bra jobb och härliga kollegor. Va fasiken har jag att gnälla över?

Försök att inte ta dig själv på för stort allvar - Den största pressen sätter jag på mig själv. Andra har inte alls lika stora förväntningar på mig som jag kanske tror. 
När man lyckas anamma det så släpper mycket ångest och stress. 

Stefan Höglund, Sales Manager Mercell Commerce

Vad håller dig igång? 

Stefan Höglund, Sales Manager Mercell Commerce