Missa inte nästa stora affär med offentlig sektor

10 februari, 2020

Lästid: 2 min

Missa inte nästa stora affär med offentlig sektor

Med offentlig sektor får du säkrare affärer och du kan var säker på att du får betalt. Fördelarna är också att kontraktstiderna ofta är längre än med privat sektor och offentlig sektor påverkas inte till lika stor del av lågkonjunktur.

Det finns en uppfattning att det är krångligt att lämna anbud, och det stämmer till viss del då till exempel offentlig upphandling skulle vinna mycket på att ha enklare förfrågningsunderlag. Men för den sakens skull bör man som leverantör inte välja bort möjligheterna att göra affärer med offentlig sektor. Idag finns det flera upphandlingsverktyg som underlättar för dig som vill lämna anbud på offentliga upphandlingar.

betyg_tendsign_anbud_plus

 

Varför elektroniskt anbud?

Vårt upphandlingsverktyg TendSign digitaliserar hela anbudsprocessen och gör det enkelt att skapa elektroniska förfrågningar, låta leverantören ställa frågor eller lämna sitt anbud. För att underlätta anbudsgivning har vi skapat en särskild avdelning i systemet som kallas TendSign Anbud. Det är kostnadsfritt i grundversionen men har även har en mer avancerad nivå. För företag där fler deltar i anbudsarbetet erbjuder vi TendSign Anbud Pluskonto. Uppgraderingen ger dig flera smarta funktioner som gör det möjligt att arbeta effektivare och där man exempelvis kan bjuda in gäster som konsulter eller underleverantörer.

De främsta fördelarna med TendSign Anbud Plus:

  • flera kan arbeta med samma anbud
  • administrera företagets alla användare
  • överlåtelse av pågående anbud till annan användare inom samma organisation
  • projektplanera med aktiviteter, påminnelser, massbrev etc.
  • se tecknade avtal på sitt konto
  • ett administratörskonto per organisation ingår med möjlighet till fler

För att du ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten har vi skapat en film som visar hur du bäst använder alla smarta funktioner i TendSign Anbud Pluskonto.

Se filmen här!

 

*80% av våra Plus-kunder som har givit sitt omdöme ger TendSign Anbud Plus betyget 8 eller högre av 10.