Vill ni vinna fler anbud mot offentlig sektor?

Gratis prova på-tillfälle Public Bid Manager

Vill du och ditt företag öka lönsamheten i affärer med offentlig sektor? Strävar ni efter att bli framgångsrika inom offentlig upphandling? Vill ni ta ett bättre helhetsgrepp om affärer business-to-government? Välkommen att få ett smakprov ur Public Bid Manager - Sveriges första management-utbildning för företag som säljer till offentlig sektor.

Affärer med offentlig sektor kräver specifika kunskaper. Public Bid Manager ger dig kunskaper om hur du och ditt företag kan utveckla er strategi samt organisation och få konkreta verktyg för att ta ett strategiskt helhetsgrepp och bli mer lönsamma.

 

Utbildningen

Public Bid Manager är ett samarbete mellan Visma Commerce och IHM Business School, marknadsledande kunskapsföretag inom offentlig upphandling.

 

Föreläsare

Johan Svedberg, Upphandlings- och Affärsjurist på Procbid. Han har över 20 års erfarenhet från offentlig upphandling från såväl köpar- och säljsidan. Johan har bland annat varit vd och upphandlingskonsult på företaget AffärsConcept där han jobbat med strategiska upphandlingsfrågor för offentlig sektor, granskningar och utbildning både i Sverige och internationellt. Han har även arbetat på Nämnden för offentlig upphandling (NOU) och varit chefsjurist i Sjukvårdens Leverantörsförening (SLF) idag Swedish Medtech. I Johans roll ingår även att vara Public Bid Manager för Visma Commerce vilket gör honom väl förtrogen med de utmaningar som uppstår vid försäljning till offentlig sektor.

Günther Hiltman är civilekonom och har varit verksam som lärare på IHM sedan 1998. Gunther har arbetat som controller, Senior Manager inom ett internationellt konsultföretag samt VD för ett svenskt konsultföretag. Günther är idag partner och konsult i företaget House of Competence som är verksamt inom att skapa, säkra och realisera affärsstrategier och förändringsprocesser med fokus på ledningsgrupper och ledningsgruppens roll.

Datum och tid
Pris

Kostnadsfritt

Plats

IHM Business School
Warfvinges väg 39, Stockholm

Kaffe och frukostmacka

Finns uppdukat från kl. 8.00

Har du frågor?

Kontakta Visma Commerce
010-1413318