Diplomerad Anbudsgivare

Avancerat Utbildningspaket

Diplomerad Anbudsgivare är vårt vassaste utbildningspaket där vi hjälper dig från novis till professionell anbudsgivare. Paketet bestående av tre sammansatta utbildningar på sammanlagt fem dagar. Utbildningarna genomförs stegvis, i din egna takt, till ett förmånligt paketpris. När samtliga delutbildningar är fullgjorda, erhålls ett intyg som Diplomerad Anbudsgivare.

Diplomerad Anbudsgivare ger dig djupgående juridisk kunskap, insikt i anbudsförfarandets olika processer, och verktyg till ett strategiskt kunnande i både det dagligt löpande- och mer komplexa anbudsarbetet. Utbildningarna innehåller workshops, analyser, affärscase samt lösningsfokuserade diskussioner, som ger dig djupgående kunskaper och insikter.

För att boka vårt utbildningspaket Diplomerad anbudsgivare, ta gärna kontakt med oss för ett personligt anpassat upplägg. 

Ring oss på: 010-14 13 318 eller mejla utbildning.opic@visma.com

 

Diplomerad Anbudsgivare innehåller följande utbildningsmoment:


Grundutbildning - Lagen om offentlig upphandling & skriva anbud (1 dag)
Ta första steget och lär dig grunderna till Lagen om offentlig upphandling och anbudsarbete. (5 900 kr)

Avancerad utbildning - Certifierad Anbudsgivare (3 dagar)
I Certifierad Anbudsgivare arbetar du intensivt under tre heldagar med den teoretiska tillämpningen samt praktiska- och strategiska komponenter för att lyckas med din anbudsgivning. Utöver juridisk kunskap och analyser arbetar du med utmanade problemlösning i workshops. (19 900 kr)

Fördjupningsutbildning - Certifierad Anbudsgivare (1 dag)
Här får du lära dig hur du kan arbeta proaktivt med juridiken som stöd och identifiera risker i anbud gällande tex avtalsrätt mm.  Vi går djupare in i juridikens utmaningar, möjligheter och avvägande av risker i anbudsprocessens mer komplicerade delar för bland annat ansvarsfrågor, rättsfall, sanktioner och viten. Moment för anpassade avtalsvillkor och framgång i överprövning. (5 900 kr)

Totalpris för hela utbildningspaketet är (29 900 kr)

Har du sedan tidigare fullgjort grundutbildning i LOU, kostar de två efterföljande utbildningsstegen 24 900kr.

För att boka vårt utbildningspaket Diplomerad anbudsgivare, ta gärna kontakt med oss för ett personligt anpassat upplägg. 

Ring oss på: 010-14 13 318 eller mejla utbildning.opic@visma.com

Kontakta oss
Pris

29 900 kr exkl. moms

Nivå

Avancerat utbildningspaket

Plats

Lokal meddelas i bekräftelsen.

Tid

5 dagar totalt under en valfri period

Förkunskaper

Inga

Utrustning

Grundutbildningen: ingen utrustning nödvändig. Fördjupningsutbildningarna: Medtag bärbar dator då delar av materialet kommer att delas ut på USB-minne och det vid workshop krävs dator.

Målgrupp

Företagare, Bid Managers, Anbudsskrivare och erfarna säljare som vill göra affärer med offentlig sektor.