Lekebergs kommuns upphandlingar Revisionstjänster för Lekebergs kommun

Revisionstjänster för Lekebergs kommun

Lekebergs Kommun, Fjugesta

Upphandling av revisionstjänster för Lekebergs kommun.

Upphandlande myndighet

Upphandlande myndighet är Lekebergs kommun, organisationsnummer 212000-2981.

Upphandling av revisionstjänster för Lekebergs kommun.

Upphandlande myndighet

Upphandlande myndighet är Lekebergs kommun, organisationsnummer 212000-2981.

Anbudsutformning

Upphandlingen genomförs via Mercell TendSign. För tillgång till systemet krävs en inloggning. Användarnamn och lösenord erhålls genom att göra en enkel registrering på www.tendsign.com. Det är kostnadsfritt för anbudsgivare att använda systemet och att lämna anbud. Tekniska frågor om systemet ställs till TendSign support per e-post: tendsignsupport@mercell.com. Manual, instruktionsfilm och svar på vanliga frågor finns på www.upphandlingsverktyg.mercell.se/sv-se/tendsign-support. Supporten har öppet vardagar 07.00-17.00.

Anbudsgivarens anbud ska vara skrivet på svenska. Enstaka i svenskan vedertagna ord och uttryck på annat språk accepteras. Certifikat och dylikt accepteras på originalspråk. Svar ska lämnas på anvisade platser i TendSign. Vid fritextsvar kan vid behov, separat bilaga bifogas anbudet.

Anbudsgivare får genom systemet tillgång till eventuell ytterligare information, frågor/svar och rättelser under anbudstiden. Om en anbudsgivare hämtar upphandlingsdokumentet på annat sätt än i TendSign kan Kommunen inte garantera att information om frågor/svar, rättelser och så vidare under anbudstiden, kommer anbudsgivaren tillhanda.

Sista anbudsdag
Anbudstiden utgått

(2022-03-23)

Förfarande

Öppet

Publicerad

2022-02-04

Dokumenttyp

Meddelande om upphandling

Leveransorter

Örebro län

Diarie-/referensnummer

21/12