Chalmers tekniska högskola Reklam- och kommunikationstjänster – grafisk formgivning och produktion; forskningsvisualisering, teknisk illustration och animation samt mäss- och monterproduktion

Reklam- och kommunikationstjänster – grafisk formgivning och produktion; forskningsvisualisering, teknisk illustration och animation samt mäss- och monterproduktion

Chalmers Tekniska Högskola Aktiebolag, Göteborg

Upphandlingen syftar till att hitta leverantörer som kan leverera lösningar inom grafisk formgivning och produktion, forskningsvisualisering – teknisk illustration och animation samt mäss- och monterproduktion. Vi söker leverantörer som kan matcha Chalmers starka varumärke med leveranser av grafiska lösningar med hög kvalitet, hantverksskicklighet och kreativ höjd. Anbudsgivare behöver ha ett intresse och en förståelse för teknik och organisationer med komplexa erbjudanden. Leverantören får gärna ha tidigare erfarenheter av arbete med utbildning, forskning eller akademi.

Utgångspunkten för all visuell kommunikation är att hålla sig inom ramarna för Chalmers grafiska profil. För mer information se bilaga Chalmers visuella identitet.

Om upphandlingen

Chalmers tekniska högskola har i dag Sveriges starkaste varumärke på området högre utbildning och forskning. Det illustreras tydligast av Kantar Sifos anseendeindex för svenska lärosäten. En lista som toppats av Chalmers under samtliga år den hittills existerat.

Denna upphandling syftar till att hitta leverantörer som kan leverera lösningar inom grafisk formgivning och produktion, forskningsvisualisering – teknisk illustration och animation samt mäss- och monterproduktion. Vi söker leverantörer som kan matcha Chalmers starka varumärke med leveranser av grafiska lösningar med hög kvalitet, hantverksskicklighet och kreativ höjd. Anbudsgivare behöver ha ett intresse och en förståelse för teknik och organisationer med komplexa erbjudanden. Leverantören får gärna ha tidigare erfarenheter av arbete med utbildning, forskning eller akademi.

Utgångspunkten för all visuell kommunikation är att hålla sig inom ramarna för Chalmers grafiska profil. För mer information se bilaga Chalmers visuella identitet.

Sista anbudsdag
Anbudstiden utgått

(2022-12-05)

Förfarande

Öppet

Publicerad

2022-11-03

Dokumenttyp

Meddelande om upphandling

Leveransorter

Västra Götalands län

Diarie-/referensnummer

C 2022-1476