Chalmers tekniska högskola Inredningsdetaljer och möbler för hemlika miljöer

Inredningsdetaljer och möbler för hemlika miljöer

CHALMERS TEKNISKA HÖGSKOLA AKTIEBOLAG, Göteborg

Inredningsdetaljer och möbler för hemlika miljöer

Inredningsdetaljer och möbler för hemlika miljöer

Om upphandlingen

Ramavtalet ska tillgodose ett behov av inredningsdetaljer och möbler för hemlika miljöer till ett ringa värde och med kort leveranstid. Utrymmena som avses är exempelvis lunchrum/köksutrymmen och lägenheter som används som gästforskarbostäder där respektive skola står för möbleringen/inredningen av utrymmet. Ramavtalet gäller nya inredningsdetaljer och möbler och omfattar avtalad leverantörs kompletta sortiment inom avtalsområdet. Varje institution/avdelning/enhet har sina egna lunchrum/pentryn i varierande storlekar. Lunchrummen är utrustade med "normalutbud" av husgeråd för att personalen ska kunna tillreda sin medhavda lunch, samlas för fika, avtackning etc. Gästforskarbostäderna är av mindre karaktär (1:or, 2:or och 3:or) och ska ha en hemlikkänsla. Möbelbeståndet byts ut successivt efter förslitning. Inredningsdetaljerna och möblerna är inte tänkta för så kallad offentlig miljö (där ramavtal redan finns).

Uppphandlingen omfattar och är indelad i två områden

Område 1:

Inredningsdetaljer av ringa värde såsom tavelramar, ljusstakar, vaser, lampor, speglar

Textilier såsom mattor, sovrumstextilier, filtar, badtextilier, kökstextilier, sängkläder, täcken, kuddar, gardiner, duschdraperier

Husgeråd exempelvis köksredskap, porslin, glas och bestick

Möbler till hemlika miljöer exempelvis sängbord, köksbord och stolar, soffor, soffbord till vardagsrum

Sängar och dagbäddar (standardsortiment)

Område 2:

Ramsängar och dagbäddar (specialsortiment): anpassade lösningar med specifika mått, format, klädsel och specialutformningar.

Chalmers har i dagsläget 48 gästforskarbostäder till sitt förfogande. Göteborgs universitet har 187 st i egen regi, övriga lärosäten har ett fåtal gästforskarbostäder.

Under 2016 så har köparen främst handlat 90-ramsängar med förvaring under resårmadrassen, 120-ramsängar med specialplacerade ben och våningssängar med bäddbredd 80 cm.

Sista anbudsdag
Anbudstiden utgått

(2017-06-06)

Förfarande

Öppet

Publicerad

2017-05-07

Dokumenttyp

Meddelande om upphandling

Leveransorter

Västra Götalands län

Diarie-/referensnummer

C 2017-0687