Meny

Samarbetsavtal mellan Visma Commerce och Trädgårdsanläggarna 

Offentlig sektor upphandlar idag tjänster och produkter för cirka 800 miljarder kronor per år. Inom branschen trädgårdstjänster, anläggningsarbete av trädgårdar mm så görs det cirka 500 upphandlingar/år i Sverige. Vi hjälper dig att hitta dessa affärer!

Genom ett samarbetsavtal erbjuder Visma Commerce nu alla medlemmar i Trädgårdsanläggarna att köpa två av de viktigaste tjänsterna för att få koll på er marknad, till ett rabatterat pris. 

Nedan finner du information om de tjänster du kan avropa, samt hur du går tillväga för att komma igång.

Visma Opic Upphandlingskoll

Syftet med Visma Opic Upphandlingskoll är att få full koll på alla nya affärsmöjligheter. Du bevakar alla nya upphandlingar inom din bransch och kan även bevaka tilldelnings- och rättsfallsdokumentation.

Visma Commerce skräddarsyr din branschprofil vilket gör att du får de upphandlingar du är intresserad av. Dagen efter en ny upphandling publiceras får du information om denna genom ett bevakningsmail som tjänsten skickar till dig.

Detta gör att du inte missar någon intressant upphandling utan kan enkelt identifiera de mest intressanta upphandlingarna för dig, ta del av myndighetens kravspecifikation och snabbt avgöra om ni vill lämna offert/anbud på upphandlingen eller inte. På detta sätt sparar du värdefull tid och kan fokusera på ”rätt” upphandlingar.

Du kan välja vilka län ni vill bevaka upphandlingar inom samt hur många på ditt företag som ska ha en egen e-post bevakning (licens).

Visma Opic Marknadskoll

Med Visma Opic Marknadskoll får du tillgång till information om vilka leverantörer som lämnar anbud på offentliga upphandlingar inom din bransch, vilka som vunnit, vilka priser som offererats, när avtalen löper ut och mycket mer.

Fördelen med tjänsten är att du snabbt och enkelt kan söka värdefull information som ger dig möjlighet att analysera din marknad i offentlig sektor.

Du får på så sätt förutsättningar att jobba proaktivt och kan på ett kostnadseffektivt sätt förbereda dig på bästa sätt inför kommande upphandlingar. 

Hur kommer jag igång?

För att komma igång på bästa sätt så erbjuder vi alla medlemmar att kostnadsfritt testa tjänsten Upphandlingskoll under 14 dagar samt få en inblick i tjänsten Marknadskoll. 

Fyll i formuläret

så kontaktar vi dig med mer information, såsom en snabb genomgång av tjänsten och inloggningsuppgifter.

Kontakta mig om detta!