Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.
Trygghet med offentlig sektor

Trygghet med offentlig sektor

CANEA har lång erfarenhet av att göra affärer med offentlig sektor. Visma Opic Upphandlingskoll har hjälpt CANEA att ta strategiska beslut och vinna många upphandlingar.

Affärer med offentlig sektor, ett vinnande koncept

För familje- och byggföretaget Fam Sundgren Bygg är det viktigt att på ett enkelt sätt få rätt information om vilka affärsmöjligheter som finns i byggbranschen. För att möjliggöra detta har Visma Opic Upphandlingskoll varit ett nödvändigt verktyg.

Kundcase - Visma Academy: Rätt utbildning sätter fart på försäljningen

Många företag drar sig för försäljning till offentlig sektor och går miste om affärer till ett värde av hundratals miljarder. Läs hur Pulsen har vunnit fler affärer genom att gå rätt utbildning.

Verktyget som hjälper Sodexo vinna upphandlingar

Ökad kunskap i tidigt skede är viktigt för att kunna arbeta strategiskt med försäljning till offentlig sektor och vinna framtida upphandlingar. Det har Sodexo fått med hjälp av Opic Analys och försäljningschefen Towe Grew skulle definitivt inte vilja gå tillbaks till en tid utan verktyget.

Kundcase: Proaktivt analysarbete skapar organisk tillväxt

A&O Vård och Omsorg AB är familjeföretaget som lyckats att skapa organisk tillväxt i en hårt konkurrensutsatt bransch. Med Opic Analys som beslutsstöd kan de välja att satsa på de riktiga guldklimparna bland upphandlingarna.

Läs mer om hur A&O Vård och Omsorg AB använder Opic Analys för att ha större koll på sin marknad och fatta bättre strategiska beslut.

Kundcase: Kinnarps analysarbete vinner fler offentliga affärer

Försäljning av kontorsmöbler låter inte som en större affär, men staten upphandlar årligen för miljarder, och konkurrensen är knivskarp. Kinnarps arbetar aktivt med analys av offentlig upphandling för att behålla sin ledande ställning.

Kundcase: Peugeot växlar upp försäljningen

Ett förändrat synsätt och med nya verktyg har gett Peugeot möjlighet att vara med i många fler upphandlingar och det har gett ett tydligt avtryck i försäljningen till offentlig sektor. - Tidigare sålde vi kanske ett 20-tal bilar om året till offentlig sektor per år. I år räknar vi med att sälja 300-400 bilar och då har vi ändå bara två personer som arbetar med upphandlingar säger Peugeot. Läs kundcaset.

Kundcase: Bättre fördjupade marknadsanalyser hos Samhall med tjänsten Bi Offentlig sektor

För Samhall är det viktigt att ha en framsyn och en tydlig bild över hur marknaden ser ut, för att kunna förbereda organisationen. Med Visma Opic kan Samhall enkelt få den information som behövs. Läs kundcaset.