Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.

“Visma Opic är helt överlägset när det kommer till att inte missa en enda upphandling”

Med Visma Opic är Brightmill säkra på att få notiser om alla offentliga upphandlingar som är relevanta för dem. Läs mer om hur Brightmill använder Opic här

Vägen in till den offentliga sektorn

Med hjälp av en utbildning i LOU & Skriva anbud på Opic Academy kunde Sandra Pihl arbeta mer proaktivt mot offentlig sektor.
Utbildning på distans på Swedbank Pay

Kompetensutveckling på distans

Swedbank Pay kunde använda sig av distansutbildningen Certifierad Anbudsgivare för att kompetensutveckla fler anställda till att göra affärer med offentlig sektor och vinna fler upphandlingar.
Trygghet med offentlig sektor

Trygghet med offentlig sektor

CANEA har lång erfarenhet av att göra affärer med offentlig sektor. Visma Opic Upphandlingskoll har hjälpt CANEA att ta strategiska beslut och vinna många upphandlingar.

Kundcase - Visma Academy: Rätt utbildning sätter fart på försäljningen

Många företag drar sig för försäljning till offentlig sektor och går miste om affärer till ett värde av hundratals miljarder. Läs hur Pulsen har vunnit fler affärer genom att gå rätt utbildning.

Verktyget som hjälper Sodexo vinna upphandlingar

Ökad kunskap i tidigt skede är viktigt för att kunna arbeta strategiskt med försäljning till offentlig sektor och vinna framtida upphandlingar. Det har Sodexo fått med hjälp av Opic Analys och försäljningschefen Towe Grew skulle definitivt inte vilja gå tillbaks till en tid utan verktyget.

Kundcase: Proaktivt analysarbete skapar organisk tillväxt

A&O Vård och Omsorg AB är familjeföretaget som lyckats att skapa organisk tillväxt i en hårt konkurrensutsatt bransch. Med Opic Analys som beslutsstöd kan de välja att satsa på de riktiga guldklimparna bland upphandlingarna.

Läs mer om hur A&O Vård och Omsorg AB använder Opic Analys för att ha större koll på sin marknad och fatta bättre strategiska beslut.

Kundcase: Kinnarps analysarbete vinner fler offentliga affärer

Försäljning av kontorsmöbler låter inte som en större affär, men staten upphandlar årligen för miljarder, och konkurrensen är knivskarp. Kinnarps arbetar aktivt med analys av offentlig upphandling för att behålla sin ledande ställning.

Kundcase: Peugeot växlar upp försäljningen

Ett förändrat synsätt och med nya verktyg har gett Peugeot möjlighet att vara med i många fler upphandlingar och det har gett ett tydligt avtryck i försäljningen till offentlig sektor. - Tidigare sålde vi kanske ett 20-tal bilar om året till offentlig sektor per år. I år räknar vi med att sälja 300-400 bilar och då har vi ändå bara två personer som arbetar med upphandlingar säger Peugeot. Läs kundcaset.