Visma Strictmode
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.

Erbjudande till dig som medlem i Företagarna

Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig just nu förmånliga rabatter på vårt startpaket som hjälper dig att komma igång med affärerna mot offentlig sektor.

Vill du börja bevaka inför nästa affär?

Mercell Opic Upphandlingskoll är marknadens mest använda tjänst för att hitta nya affärstillfällen med offentlig sektor. Sök enkelt och effektivt bland alla aktuella upphandlingar som ligger ute nu. Genom att skapa en bevakningsprofil uppdateras du ständigt med upphandlingar som passar just dig.

Börja bevaka redan idag!

Prova Upphandlingskoll gratis i 7 dagar - helt utan bindningstid

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att få fler potentiella affärer?

JA, jag samtycker till att Mercell Commerce behandlar mina personuppgifter på så sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Mercell Commerce skickar mig relevant information om tjänster och produkter via e-post. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick genom länk i e-post.
För att ta del av information och aktiviteter på Mercell behöver vi ditt samtycke