Tack alla kunder!

07 oktober, 2019

Lästid: 2 min

Vi är stolta över att ha så nöjda kunder. Vår feedback för september månad visar en ökning i kundnöjdhet med hela 9%. Denna höjning är resultatet av vårt arbete med att ha förenklat och förbättrat våra tjänster. Vi har idag Sveriges marknadsledande tjänster för företag som vill skapa framgångsrika affärer till offentlig sektor.

Våra kunder säger att vi tillhandahåller en överskådlig och heltäckande bevakningstjänst som är lätt att söka i. Att vi erbjuder hög servicegrad i ett lättarbetat upphandlingsverktyg, allt på en modern plattform. 

Er åsikt är viktig för oss

Vi jobbar ständigt med att göra våra tjänster och lösningar så bra och användarvänliga som möjligt. Som en del i att ständigt bli bättre jobbar vi på Commerce med återkoppling för kundnöjdhet. Därför har vi implementerat ett stödsystem där vi månadsvis ställer frågor om er upplevelse direkt till dig som kund. På detta sätt kan vi sammanställa era åsikter och vidta kvalificerade åtgärder baserade på er input. Med hjälp av er feedback kan vi fokusera på de frågor som är av största vikt för er när vi utvecklar våra lösningar och hemsidor.

I september tyckte våra kunder bland annat:

“Bra innehåll. Snabb service”

“Bra bevakningssystem! Tydliga annonser och lätt att klicka sig vidare in i upphandlingssystem.”

“Det absolut bästa anbudsverktyget på marknaden.”

“Bra tjänst som ger affärer.”

Vi fortsätter framåt och är i ständig utveckling för att tillmötesgå era behov.

Ronny Ågren, Product Marketing Manager Commerce

Tillsammans är vi starka!

Ronny Ågren, f.d. Product Marketing Manager Commerce


Vill du komma igång med dina affärer mot offentlig sektor?

Prova Upphandlingskoll gratis