Mercell Opic får ny visuell identitet

Sedan den 10 december är Opic och TendSign en del av Mercell Group. Förvärvet genomfördes som ett led i Mercells vision om att frigöra den fulla potentialen i en användarvänlig och pålitlig marknadsplats för inköpare och leverantörer. Vår resa dit fortsätter nu med ny logotyp och visuell identitet.

Under de två senaste decennierna har Opic och Mercell varit drivande krafter inom upphandling och inköp - då som konkurrenter, nu under gemensam flagg. Som ett steg på vägen mot en gemensam marknadsplats svidar vi inom Mercell Group också om till en gemensam visuell identitet. 

 Vad betyder det här för dig som Mercell Opic-användare?

Som en del av Mercell Group står vi bättre rustade än någonsin för att leverera efter våra kunders behov och visa vad som är möjligt att uppnå i vår bransch. Mercell Opic levereras som vanligt och vi kommer fortsätta ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med dina affärer med offentlig sektor. Förändringsarbetet på vår hemsida fortskrider enligt plan och nya designelement implementeras gradvis in i våra digitala plattformar och vår kommunikation.

Nya domäner för e-postutskick

I samband med att vi byter vår grafiska profil byter vi även vår domän för e-postutskick: från visma.com till mercell.com.

Systemuppdateringar och din upphandlingskoll skickas från Visma-adresser i några dagar till, men för att minska risken att du missar mail från oss kan du redan nu vitlista följande domäner i ditt e-postprogram:

  • noreply.opic@mercell.com
  • noreply.commerce@mailinfo.mercell.com

Vi hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi är på att fortsätta denna resa som Mercell Commerce. Har du några funderingar kring de förändringar som sker är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar din feedback.