Visma Strictmode
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen.

Anbudsbarometern

En undersökning om hur leverantörer i offentlig upphandling upplever det svenska upphandlingsklimatet.

LADDA NER UNDERSÖKNINGEN

Leverantörer önskar mer fokus på kvalitet i offentliga upphandlingar

2020 är ett speciellt år. På grund av den rådande coronakrisen är utmaningarna för såväl företagare som upphandlare stora. Som Nordens största leverantör inköps-, upphandlings- och anbudstjänster vill vi bidra så gott vi kan för att hålla i gång upphandlingssverige, även i osäkra tider. För andra året i rad gör vi vår undersökning Anbudsbarometern som syftar till att ta pulsen på leverantörer till offentlig sektor.

 

Anbudsbarometern 2020 baseras på svar från 505 leverantörer i olika branscher som vi frågat om hur de upplever det svenska upphandlingsklimatet. Undersökningen mäter leverantörers uppfattning till offentliga upphandlingar samt belyser trender och förbättringspotential.Ladda ner Anbudsbarometern

JA, jag samtycker till att Mercell Commerce behandlar mina personuppgifter på så sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Mercell Commerce skickar mig relevant information om tjänster och produkter via e-post. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick genom länk i e-post.
För att ta del av information och aktiviteter på Mercell behöver vi ditt samtycke